La Policia Municipal de Girona va detenir la passada matinada un lladre, amb nombrosos antecedents per robatoris amb força, que havia entrar a robar a un comerç del carrer Mare de Déu de la Salut del barri de Sant Narcís. Va ser un veí qui va trucar alertant que el sospitós havia trencat l’aparador de l’establiment i que estava fugint amb bicicleta. El mateix ciutadà va anar informant del recorregut del lladre fins que les unitats policials van arribar al lloc i varen aconseguir interceptar-lo. Durant el seguiment, el sospitós va caure de la bici i, abans d’arrestar-lo, va rebre assistència sanitària en una ambulància per ferides lleus.

La Policia Municipal va poder comprovar els danys ocasionats amb els propietaris de l’establiment, que van denunciar la desaparició d’uns 300 euros de la caixa, a més dels desperfectes a l’aparador i a la persiana del local. L’arrestat com a suposat autor d’un delicte de robatori amb força en un establiment té 23 anys i compta amb nombrosos antecedents per fets semblants.

Detinguts al carrer Costa Brava

Unes hores abans, el dimecres a la tarda, els Mossos d’Esquadra havien detingut dos lladres que s’havien amagat al vestíbul d’un edifici després d’intentar robar en un habitatge del bloc veí també del barri de Sant Narcís. Cap a les cinc de la tarda, els Mossos van rebre l’avís que dos nois estaven forçant la persiana d’un domicili del carrer Costa Brava. Diverses dotacions es van adreçat al bloc i van comprovar que els sospitosos havien fugit en direcció al carrer Rosselló i havien entrat a un edifici. Els agents van localitzar els suposats lladres quan intentaven amagar-se al vestíbul del bloc. Els van escorcollar i van localitzar eines que se solen fer servir per cometre robatoris amb força. En concret, els sospitosos duien a sobre claus, palanques i targetes.

Després de comprovar que el balcó del domicili violentat presentava marques de forçament, per la zona del marc dret, van quedar detinguts com a presumptes autors del robatoris amb força en grau de temptativa. Els detinguts, un d’ells amb antecedents, tenen 25 i 31 anys.