Els Mossos d’Esquadra han detingut sis dones a Salt per robar més de 2.500 euros en roba i objectes a la botiga Primark.

Els vigilants de seguretat van alertar dos cops en una sola tarda als Mossos de la comissaria de Salt perquè les havien enxampat cometent els furts en aquesta botiga del centre comercial.

Es dona el cas que dues de les arrestades són menors d'edat. Totes sis estan acusades de ser les presumptes autores de dos delictes de furt.

El primer dels avisos rebuts pels Mossos es remunta pels volts de les cinc de la tarda de divendres passat, quan els vigilants de seguretat van informar-los que tenien retingudes dues dones que sortien de l’establiment amb set bosses plenes d’articles de roba sense pagar. En total, havien furtat peces valorades per 1.755 euros.

Una hora i mitja més tard, el mateix servei de vigilància va tornar a trucar a la policia perquè tenien un nou cas de furt. En aquest cas, van enxampar quatre dones joves, dues d’elles menors d’edat, que volien furtar peces de roba amagades en tres bosses, així com altres objectes valorats en 816 euros. Els vigilants les van retenir just a la línia de la caixa.

En ambdós casos els Mossos les van detenir com a presumptes autores d’aquests dos delictes de furt.

Les arrestades majors d’edat seran citades aviat per declarar davant l’autoritat judicial competent, i les detingudes menors d’edat declararan davant de la Fiscalia de Menors de Girona.

Alerta amb els furts

Els Mossos recorden que els furts són probablement les formes delictives que més poden patir els establiments comercials i les botigues. Per aquest motiu aconsellen que s’estigui especialment alerta i es desconfiï de persones que tenen actituds sospitoses o vigilants. Recomanen que es truqui de seguida a la policia, a través del telèfon 112, si s’ha estat víctima d’un delicte o en cas de veure persones sospitoses.