Una dona ha mort en un xoc frontal entre un camió i una furgoneta a la C-65 a Llambilles. L'accident ha provocat cues de més de 2 quilòmetres en direcció Cassà de la Selva i d'1 quilòmetre en direcció Girona.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís 3/4 de 4 de la tarda, quan per causes que encara s'estan investigant, una furgoneta i un camió han xocat frontalment al quilòmetre 23 de la C-65. A causa de l'accident, la passatgera davantera de la furgoneta ha mort. El conductor ha quedat ferit greu i ha estat traslladat a l'Hospital Josep Trueta.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat 4 dotacions dels Bombers, dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del SEM i 4 patrulles dels Mossos d'Esquadra.

L'accident ha aturat el trànsit en ambdós sentits de la marxa.

Any negre a les carreteres gironines

Des que ha començat el 2022 ja han mort dotze persones a les carreteres gironines. Són quasi la meitat de la trentena de víctimes registrades per accidents mortals a tot Catalunya.

La majoria de les morts s’han produït en vies interurbanes, essent l’autopista el nou punt negre des que es van alliberar els peatges.

Fa pocs dies, el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, mostrava la seva preocupació per l’increment de la sinistralitat a Girona l'any passat i va alertar que “de moment la tendència d’aquest 2022 tampoc és positiva.

A tot Girona es van registrar 1.019 accidents de trànsit l'any passat i 33 víctimes mortals, que es van concentrar a la franja d'estiu: entre juliol i agost n'hi va haver 12. Un fet que el director del SCT relacionada directament amb l'escalada del turisme local.