La VIII Cursa Girona En Marxa Contra el Càncer se celebrarà en un format híbrid. L’esdeveniment presencial es farà el 3 d’abril i tindrà sortida i arribada a la plaça de Catalunya, i en les modalitats de competició, infantil i caminada popular. També s’hi podrà participar de forma virtual entre el 28 de març i l’1 d’abril.

La cursa presencial de la Tradeinn VIII Cursa Girona En Marxa Contra el Càncer, comptarà amb tres recorreguts i diferents distàncies i modalitats per adaptar-se a tots els públics. Per altra banda, la modalitat virtual es podrà fer a través de la plataforma Rockthesport. Aquesta opció repetirà la fórmula utilitzada en l’edició anterior, que va permetre la participació en la cursa des de qualsevol lloc de la província i en qualsevol moment.

L’objectiu és unificar l’esport, la salut i la solidaritat en favor de la lluita contra el càncer. També per evidenciar la necessitat de prendre mesures per prevenir la malaltia i conscienciar la població sobre la importància de l’assoliment i manteniment d’hàbits saludables.