Bescanó ha obert les urnes perquè puguin els ciutadans puguin fer les seves propostes per a una nova edició dels pressupostos participatius. Serà la tercera edició d’aquesta iniciativa municipal que pretén recollir les propostes dels bescanonins en matèria d’inversió, que considerin necessàries pel municipi. Per tercera vegada, les persones empadronades al municipi de més de setze anys, hauran de decidir de forma directa el destí de 50.000 euros del pressupost municipal d’enguany. En la primera edició en van ser 25.000 euros.

Les urnes per recollir les butlletes que l’Ajuntament de Bescanó ja ha repartit entre tots els ciutadans es poden trobar a diversos llocs del nucli, i a tots els pobles de Bescanó. Aquests llocs són: l’Ajuntament, la Biblioteca, el Casal d’avis, el Camp de futbol, el Polivalent, el Local social de Vilanna, el Local social d’Estanyol, el Local social de Montfullà, el Local social de Mas Llunès i l’Institut La Miquela. Les propostes també es poden fer arribar a través d’un portal web.

En la segona edició, es van rebre 155 propostes, de les quals en van sorgir 12 projectes perquè els ciutadaEl procés d’aquests pressupostos participatius culminarà el mes de novembre, amb les propostes guanyadores ns els poguessin valorar i votar.