Tal dia com avui de fa 10 anys, obria al carrer Santa Clara de Girona la gelateria Rocambolesc, un "dolç" projecte ideat per Jordi Roca i Alejandra Rivas. Aquell 13 d'abril de 2012, es van formar cues per provar els gelats ideats pel petit dels germans Roca i la seva dona. Actualment, les cues a la porta del Rocambolesc se segueixen repetint, sobretot els caps de setmana i dies festius.

Per commemorar l'efemèride, les xarxes socials de la gelateria han penjat un vídeo on es pot veure els ideòlegs del projecte i els seus treballadors celebrant l'aniversari amb un "Polo feliç".

De Girona a Houston

En aquests 10 anys la gelateria ha obert diverses sucursals fora de la ciutat de Girona: Platja d'Aro, Barcelona, Madrid o Houston. Precisament la gelateria de la ciutat texana va inaugurar-se el passat mes de març.

No tan sols gelats

No contents amb tan sols els gelats, Jordi Roca i Alejandra Rivas s'han aventurat a crear altres productes dolços: tauletes de xocolata, mones de pasqua, panettones, calendaris d'advent, pastissos, galetes i llaminadures. Tots els seus productes es poden adquirir als diferents Rocambolesc, com també a la nova confiteria que va obrir recentment al costat de la gelateria original de Girona.