La Fira Comarcal de Primavera de Campllong viu la primera jornada amb una multitud de visitants, molts dels quals amb el paraigua sota el braç o desplegat segons l’hora. Al certamen, que arriba a la 38a edició ocupa uns 40.000m2 i hi ha un centenar d’expositors, una trentena d’activitats i una vintena de mostres i exposicions. Avui se n'han celebrar algunes, com la  Trobada de puntaires, el concurs de paletes o la demostració de tallades de troncs. A les dotze del migdia s'ha fet la inauguració. 

Es tracta d’una fira multisectorial que ofereix als visitants les novetats de sectors com l’agricultura, la ramaderia, els serveis, l’alimentació, la indústria, la tecnologia, la jardineria, la construcció, els mobles i decoració, el motor, entre d’altres, complementat amb activitats, concursos i exhibicions relacionades amb l’agricultura i ramaderia tradicional, sumant sinèrgies entre tradició i progrés.

La fira viurà demà la seva segona i darrera jornada i l’entrada té un preu d’un euro. S’ha pogut celebrar aquest cap de setmana, després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia.