Part dels arbres decorats pels escolars gironins que formen part del muntatge de Temps de Flors "Els arbres dels infants" al carrer Nou ha estat destrossat aquesta matinada.

Segons els veïns de la zona, al voltant d'1/4 de 6 de la matinada, un grup ha tirat a terra 5 dels arbres que decoren el carrer. A primera hora del matí, operaris de l'Ajuntament han anat fins al lloc dels fets per intentar tornar a posar a peu dret els arbres i redecorar la zona. Si no ho aconsegueixen, expliquen els veïns, tancaran la zona amb tanques i faran un "homenatge a l'incivisme". Afortunadament, cap a les 11 del matí, la brigada ja havia arreglat gairebé tots els arbres.

La brigada treballant en la reconstrucció dels arbres destrossats Tapi Carreras

El muntatge, creat per l'Associació de Comerciants Zona U de Girona, escoles bressol, escoles de primària i centres d’educació especial de Girona, consta de diferents arbres de fusta decorats per alumnes de diferents escoles de Girona. Els arbres afectats han estat els de les escoles les Alzines, la Caseta dels Infants, Vedruna, International School Montjuïc i Taialà.