El grup socialista a l’Ajuntament de Girona va reclamar «un reconeixement municipal a la figura de Francesc Torres Monsó (1922-2015) en el centenari del seu naixement, així com una nova reparació de la lletra «C «de l’escultura Lletres Toves situada davant de la seu de la Generalitat, que presenta desperfectes».

La portaveu socialista, Silvia Paneque, va demanar una actuació ràpida per evitar que augmenti el deteriorament de la peça i que es revisi l’estat de la resta de l’escultura. També ha posat l’accent en l’estimació dels gironins cap a aquesta escultura. «El conjunt de les Lletres Toves, és sense cap mena de dubte una de les escultures més estimades pels gironins i gironines i, a més, sovint és un lloc que els nens usen per jugar, motius pels quals és encara més important tenir-ne cura», va recordar ahir Paneque.

La portaveu socialista, Sílvia Paneque, considera que «la importància de la figura i l’obra de Torres Monsó, justifica sobradament que se li dediqui algun tipus d’homenatge en el centenari del seu naixement».