La Policia Municipal de Girona ha detingut dos homes per intentar furtar el catalitzador d’un vehicle. Els agents els van enxampar diumenge a la zona de Fora Muralla al barri de les Pedreres Els arrestats són dos italians de 29 i 30 anys, amb domicili a França i que compten amb antecedents policials. Estan acusats d’un delicte de danys i furt.

Els fets es remunten a diumenge a la tarda quan els agents de la Policia Municipal van observar tres homes al costat d’un vehicle que, en veure la patrulla, van intentar marxar del lloc dels fets. Els policies es van aturar i van comprovar que estaven furtant el catalitzador d’un vehicle estacionat a la zona. Dels tres homes, un va aconseguir escapar, segons informen des del cos policia. Als altres dos els van detenir per un delicte de danys i furt.

El mes de febrer passat, els Mossos d’Esquadra van enxampar dos lladres in fraganti quan intentaven robar un catalitzador d’un cotxe del pàrquing de la Copa. Pels volts de les cinc de la matinada de divendres una patrulla de Mossos de paisà que feia tasques de seguretat ciutadana va veure un home ajupit a sota d’un vehicle i un altre que aparentment feia tasques de vigilància. l’home que es trobava sota el vehicle va sortir amb una serra automàtica de bateria.