Diari de Girona

Diari de Girona

Un menor ferit crític d’un cop al cap a la carretera dels Àngels

El noi està ingressat a l’UCI del Trueta i els Mossos investiguen els fets i apunten a un accident de trànsit

La zona on va aparèixer el jove ferit. Marc Martí

Els Mossos d’Esquadra investiguen les circumstàncies que han portat un jove de 16 anys a ingressar en estat crític a l’hospital Josep Trueta de Girona. Ahir es mantenia a la Unitat de Cures Intensives (UCI) amb pronòstic reservat, segons fonts del centre.

Els agents van trobar el jove ferit a la carretera dels Àngels -al quilòmetre 7 de la GIV-6703, terme de Girona- la matinada d’aquest dimecres després de rebre un avís d’accident de trànsit. En arribar allà però els agents de l’Àrea Regional de Trànsit (ART) van trobar el noi inconscient a la via, al costat de la tanca de la carretera.

Aquest menor presentava un fort cop al cap i estava acompanyat d’un altre jove, que va explicar a la policia ser el seu amic, que la víctima vivia a Salt però no els va saber relatar què havia succeït.

Arran de les estranyes circumstàncies, els Mossos de Trànsit van activar els agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Girona

decoration

Els policies també van fer recerca de la moto i no la van localitzar. Arran de les estranyes circumstàncies, els Mossos de Trànsit van activar els agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Girona. El SEM va assistir el jove, va desplaçar tres ambulàncies al lloc i va evacuar el ferit en estat crític al Trueta.

Durant el dia d’ahir, els Mossos van prendre declaració a l’amic del jove i va explicar, segons va confirmar el cos policial, que havien patit l’accident en un altre punt de la via i que havien amagat la moto perquè era del pare del ferit. Amb la declaració i d’altres factors analitzats pels investigadors apunten cap a aquesta versió, que va ser un accident. En tancar l’edició encara es buscava la moto accidentada.

Compartir l'article

stats