Un any més arriba la celebració de la Setmana del voluntariat de Girona, que organitza la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), del 23 al 28 de maig. Les comarques gironines seran l’escenari de més d’una desena d’activitats que han preparat les entitats socials del territori perquè tothom pugui gaudir-ne i conèixer la tasca que fan juntament amb les persones voluntàries.

Aquesta edició compta amb actes que tornen al format presencial: xerrades, tallers, una donació de sang, un berenar d’entitats, un cinefòrum, una caminada, un concert, i una marxa nòrdica, entre d’altres. Les activitats es faran a Girona i Figueres, Caldes de Malavella i molts altres indrets del territori.

Fins a 14 entitats participen aquest any en la Setmana del voluntariat oferint activitats diverses per donar a conèixer la seva tasca i sensibilitzar la població de les diferents necessitats socials o sanitàries que tracten.

La Setmana s’obrirà dilluns amb una xerrada sobre la nova llei d’associacionisme a càrrec d’Enric Canet, a l’Hotel d’Entitats de Girona i a la qual assistirà la regidora delegada de Ciutadania, Participació i Dinamització del Territori, Sra. Maria Àngels Cedacers Hervàs.