Dos incendis de contenidors de matinada han mobilitzat els Bombers i han causat danys també en façanes.

Un d'ells és el que s'ha declarat cap a un quart de tres de la matinada al carrer de la Massana al barri de Santa Eugènia -entre el número 13 i 15- i els Bombers s'hi han traslladat amb una dotació.

En arribar han comprovat que un contenidor cremava i que les flames, s'havien escampat en els altres del costat però que a més, l'alta temperatura afectava una façana d'un edifici del costat.

Amb una hora han donat el foc per extingit. Finalment, la façana ha quedat fumada de la part exterior i també, una canonada ha quedat afectada per les flames, segons els Bombers.

D'altra banda, dos minuts després de la mitjanit, els Bombers han actuat en un altre foc de contenidors. En aquest cas, hauria cremat un que estava situat davant de l'institut Vicens Vives -al carrer d'Isabel la Catòlica. Els Bombers s'han desplaçat a fer el servei després de rebre l'avís dels Mossos, que tenen la comissaria de Vista Alegre molt a prop. En aquest cas, hauria cremat quatre contenidors i el fum també ha deixat fumada la façana de l'institut.

Intencionats

Els Mossos d'Esquadra per la seva banda, han identificat pels volts de les quatre de la matinada dues persones pels incendis de contenidors. De moment, estan investigant les circumstàncies per acabar d'aclarir si són els presumptes autors i se'ls pot acusar d'un delicte d'incendi, ja que ambdós incendis serien intencionats.