Diari de Girona

Diari de Girona

Dos detinguts per agredir dos menors per robar-los al Parc Central

Els Mossos arresten els dos presumptes autors a Salt després de sostreure un mòbil i una targeta de transport

Mossos al Parc Central de Girona, en una imatge d’arxiu. | TAPI CARRERAS

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos joves per un robatori violent al Parc Central de Girona. Els dos presumptes lladres van atacar dos menors d’edat que circulaven de matinada per aquest punt de la ciutat i la policia els va detenir poc després a la plaça Catalunya de Salt.

Els dos arrestats tenen 20 i 21 anys i estan acusats de ser els presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació. Ambdós compten amb antecedents policials per fets similars.

Els fets van succeir diumenge ca les dues de la matinada, en aquell moment agents de la comissaria de Girona es trobaven fent patrullatge preventiu i van rebre l’avís que dos menors acabaven de ser víctimes d’un robatori violent.

Es van apropar fins al lloc i les víctimes van relatar als policies el que els acabava de passar: els dos presumptes lladres s’havien abraonat sobre ells. A un d’ells l’havia agafat pel coll per robar-li el telèfon mòbil i a l’altre, l’havien agredit per prendre-li la bicicleta. Finalment, després de forcejar, els autors van aconseguir emportar-se el telèfon mòbil i una targeta de transport.

Els policies van indicar als agents cap on havien fugit els dos individus, en direcció a Salt i també els van descriure com eren. Gràcies a tot això, la informació va ser tramesa i una patrulla que feia recerca va trobar dos nois que coincidien amb la descripció a la plaça Catalunya de Salt.

En veure el vehicle policial, els dos joves van començar a córrer i van voler-se refugiar en un portal, on els van interceptar i detenir. D’altra banda, durant l’escorcoll els van trobar una targeta de transport d’una de les víctimes. Davant dels fets van quedar arrestats.

Compartir l'article

stats