El projecte 'Joc Infantil Terapèutic' de la Fundació Montilivi, amb el suport de la Fundació "La Caixa", a través de CaixaBanc, té l'objectiu d'adequar un espai exterior del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) El Gironès, ubicat al municipi de Salt (Girona). La finalitat d’això és poder oferir una ampliació i una millora en l’atenció terapèutica a infants d’entre 0 i 6 anys, que siguin usuaris del servei, i a les seves famílies.

El joc infantil és un recurs més d’atenció terapèutica que estimula el desenvolupament sensorial i psicomotriu dels infants des d’una perspectiva més lúdica, natural i espontània provocant el sentit de l'exploració, el moviment, la interacció i comunicació.

Espai infantil instal·lat al Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç El Gironès de Salt.

La Fundació "la Caixa", a través de CaixaBank, destinarà 10.000 euros al projecte. Amb això es preveu la instal·lació de diferents elements de joc infantil que ajudaran en el treball terapèutic amb els infants que presentin necessitats en el seu desenvolupament, potenciant diferents àrees: emocional, d'atenció, motora, del llenguatge i cognitiva.

Pepita Perich, directora de la Fundació Montilivi, i Gemma Batlle, directora de banca d'institucions de CaixaBank, es mostren satisfetes amb aquesta col·laboració. Perich, en nom de la Fundació, ha agraït el suport rebut per la institució a l'hora de poder portar a terme els projectes socials de l'entitat.

La xarxa d'oficines de CaixaBank, que és la més gran d'Espanya, amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació "la Caixa" per ajudar econòmicament a les entitats socials. L'any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s'ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.