L'incendi de vehicles d'aquest dimecres al Parc del Migdia de Girona va ser fortuït.

Això és el que conclou la investigació duta a terme pels Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal de Girona que apunta que tot va començar en un dels cotxes, que va patir algun tipus de problema i es va incendiar. Això va provocar que posteriorment, la resta de cotxes aparcats al costat també fossin engolits per les flames.

En total 13 vehicles aparcats al pàrquing de les antigues Casernes van resultar afectats pel foc. D'aquests, quatre van patir les pitjors conseqüències perquè van acabar molt afectats i algun d'ells completament calcinats. La resta, en canvi, van patir afectacions menors, sobretot per l'alta temperatura.

29

Incendi de vehicles al pàrquing del parc del Migdia Marc Martí

Aquest incendi va fer obrir una investigació policial i després de prendre declaració a testimonis, l'anàlisi de càmeres i dels vehicles, s'ha conclòs que ha estat fortuït. Per tant, els cossos policials descarten qualsevol mena.d'intencionalitat.

Santa Eugènia

L'altre foc que també s'investiga és el que va cremar un parell de vehicles a Santa Eugènia el dia abans i que va començar en un incendi de contenidors. En aquest punt -a tocar del carrer Agudes i Montseny- a més, no és el primer cop que n'hi ha.