La conductora que va morir ahir a la tarda en un xoc frontal a Llagostera era veïna de Girona, MD.A.P., i tenia 75 anys.

L'accident mortal va tenir lloc cap a un quart de sis de la tarda i per causes que encara estan investigant els Mossos d'Esquadra de Trànsit, un turisme i un camió van col·lidir frontalment i, a conseqüència de l’accident, la conductora i única ocupant del turisme va morir.

Arran dels fets, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del SEM.

Quant a l’afectació viària, es va tallar la C-65 a Llagostera i la circulació es va desviar per l’interior de la població. Això va causar 10 quilòmetres de retencions, sumant els dos sentits de la marxa, segons el Servei Català de Trànsit. Finalment, el trànsit es va poder normalitzar al voltant d’un quart de nou del vespre.

29 morts

Amb aquesta ja són 29 les persones que han mort en accidents de trànsit a les comarques gironines des de principis d'any. D'aquestes, 22 han tingut lloc a les carreteres -vies interurbanes- i cal sumar set víctimes més, que han tingut lloc en vies urbanes.