"No vull entrar en el fang que alguns companys han plantejat. En conseqüència i em sap greu, renuncio a ser candidata a l'alcaldia en les properes municipals". És un fragment del document que Assumpció Puig ha enviat als afiliats de Junts x Catalunya aquest matí.

Puig ha dimitit aquest matí com a cap de llista de Junts a Girona. Segons ha pogut saber Diari de Girona, l'arquitecta ha notificat que no serà la cap de llista i que considera "greu" que el comitè local posés en dubte la seva manera de treballar.

Lamenta que mai s'hagi format un equip i un entorn de confiança i que enlloc d'estar parlant entre tots de la ciutat s'estigui enmig de disputes internes.

Ara, molt probablement, la coordinadora local, que havia enviat un mail al secretari general de Junts, Jordi Turull, posant en dubte que Puig fes un bon paper als comicis locals, obrirà un nou procés de primàries per buscar un nou candidat.

En un escrit de comiat, la candidata exposa que venia de fora de la política i que la seva motivació era "treballar per Girona i anar més enllà".