Els Mossos d’Esquadra han enxampat quatre homes que s'havien amagat al teulat de la botiga Bauhaus de Girona per entrar-hi a robar.

Els policies es van enfilar la coberta amb l'autoescala dels Bombers i sorprenen els quatre encaputxats que ja tenien tot preparat per accedir a l'interior i despenjar-s'hi per robar.

Els arrestats tenen entre 24 i 45 anys i estan acusats de ser presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Els fets són del diumenge passat cap a les dues de la matinada, els Mossos van rebre un avís des del centre de control de videovigilància, que en aquest establiment comercial situat al polígon Mas Gri de Girona, les càmeres havien detectat la presència de quatre persones amb actitud sospitosa caminant per la part posterior de l’edifici.

Els Mossos van fer comprovacions i van determinar que els quatre individus s’havien enfilat amb una escala metàl·lica per la part de darrere fins a la teulada i seguidament l’havien recollida per no aixecar sospites.

Arran dels fets, van establir un dispositiu policial que va comptar amb els agents de seguretat ciutadana van assegurar el perímetre i van demanar el suport dels agents de l’ARRO (Àrea Regional de Recursos Operatius) i la presència del cos de Bombers amb l'autoescala perquè els agents poguessin accedir amb seguretat a sobre de la coberta exterior.

Encaputxats

Els agents van trobar les quatre persones estirades immòbils a terra que anaven vestides de fosc, amb guants de treball posats, amb caputxes i gorres fosques i dos d’ells amb motxilles a l’esquena, segons informa el cos policial. També portaven tot d’estris i objectes necessaris per dur a terme el robatori tals com tornavisos, tisores de tallar xapa, cisalla, discs de mola, lots i cordes.

Els policies van frustrar el robatori i van detenir els autors que van baixar juntament amb els agents pel vehicle dels Bombers.

Els arrestats, a qui alguns d’ells els consten antecedents policials per delictes similars, van passar a disposició davant del jutjat en funcions de guàrdia de Girona que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.