Un motorista de 18 anys ha mort aquest vespre en un accident de trànsit a Llagostera. La víctima, J.R.T, era veïna del mateix municipi.

El jove ha xocat contra un cotxe quan circulava per un vial -GIV-6612- que és paral·lel a la C-65 i que transcorre per la zona de Panedes.

El sinistre viari ha succeït cap a un quart de vuit del vespre i ha consistit en un xoc entre un ciclomotor i un cotxe. La moto, segons fonts consultades, ha acabat impactat per darrere contra el cotxe en una recta.

Arran dels fets, s'han activat el SEM, la Policia Local de Llagostera, els Mossos de Trànsit, i els Bombers.

El motorista després d'envestir el cotxe, ha caigut a terra i ha quedat inconscient. Els efectius d'emergència li han practicat les maniobres de reanimació però no han fructificat.

El vial on ha succeït el sinistre mortal es considera via interurbana i, per tant, els Mossos de Trànsit són els encarregats d'investigar les circumstàncies de l'accident de trànsit.

30 morts

Aquest nou accident mortal eleva a 30 les persones finades en sinistres viaris enguany a les carreteres gironines. Avui precisament el Servei Català de Trànsit (SCT) ha fet balanç dels primers nous mesos de l'any, que ha tancat amb un increment de la mortalitat a les carreteres gironines.

Es dona el cas també que la setmana passada hi va haver un altre accident de trànsit mortal a Llagostera, on va perdre la vida també un motorista.