Llagostera va estrenar una nova escultura en una de les seves rotondes aquest passat cap de setmana. Amb motiu de la celebració de la vuitena edició de la Fira del Bolet es va instal·lar una escultura que fa homenatge a aquest esdeveniment a la rotonda que enllaça Llagostera amb la carretera de Caldes de Malavella.

Ona Trepat Rubirola ha estat l'encarregada de dissenyar aquesta obra que vol significar el creixement dels bolets en el territori dels massissos de les Gavarres i de Cadiretes mitjançant la instal·lació de vuit escultures construïdes amb vímec. A part de la mateixa instal·lació de les escultures, l'actuació ha inclòs el moviment de terres per modificar la topografia inicial, un nou enjardinament, i la instal·lació d'un sistema d'il·luminació decoratiu.

Inicialment, el pressupost previst per dur a terme aquest projecte era de 38.344,51 euros amb IVA inclòs, tot i que el cost final ha estat de 14.357,87 euros. El regidor de Promoció Econòmica, Eduard Diaz, destaca que «amb aquesta actuació mantenim i recordem tot l'any els bolets i el bosc com a elements representatius i identitaris del territori i del municipi de Llagostera».