Mar Robles, de 16 anys i veïna de Blanes, ha estat la guanyadora de la Setmana de la Moda de l’Espai Gironès i la família Santos Ortiz de Girona la guanyadora del càsting de famílies.

El premi per a la guanyadora del concurs de models és un contracte de representació amb una agència de models i un book de fotografies; cursos de formació; i un cap de setmana d’allotjament en un hotel, amb bitllets d’AVE i esmorzar inclòs pel guanyador i un acompanyant.

El premi per a la família guanyadora del Càsting de Famílies Reals que es va fer el 12 d’octubre ha estat una targeta regal de 200 euros.

Dissabte va tenir lloc l’entrega de premis juntament amb la segona desfilada, que va anar a càrrec de models professionals. Les dues desfilades d’enguany a la Fashion Espai, que han recuperat el format del 2019 i s’han fet a l’original passarel·la situada a les escales mecàniques del centre comercial, han estat un gran èxit. A les desfilades hi han participat els guanyadors de les dues últimes edicions, Ángel Geriach (2020) i Jonathan Acosta (2021). Aquest últim també ha estat l’encarregat de fer-li entrega del premi a la guanyadora Mar Robles.

Més de 250 persones s’han inscrit en aquesta edició als càstings per a la Fashion Espai, que s’ha celebrat del 5 al 15 d’octubre a l’Espai Gironès, i que ha acostat al públic les darreres tendències de la moda de tardor i hivern. Els càstings han anat adreçats a totes les persones a partir de 16 anys, sense límit de talles. Entre tots els participants s’ha sortejat una targeta regal de 200 euros, que es va entregar durant la primera desfilada a Ainhoa Leva, de Malgrat de Mar.