Un altre dels grans actes multitudinaris de les Fires de Sant Narcís és el gran correfoc protagonitzat pels Diables de l’Onyar. Aquest any els carrers de la ciutat s’encendran el dia 29 d’octubre, a partir de 2/4 d’11 de la nit. Aquesta vegada també hi ha un component especial i és que la colla gironina és objecte del rodatge d’un documental.

Un equip de filmació viatjarà a Girona a finals d’aquest mes per a realitzar un documental sobre els 30 anys dels Diables. El projecte voldrà donar a conèixer les vides d’alguns membres de la colla i investigarà el perquè de la fascinació dels humans pel foc. Aquest treball anirà a càrrec de 10 persones, amb Tom Sweetland de director. El documental es basarà en entrevistes a membres dels Diables de l’Onyar, que explicaran la seva passió pel foc i la pirotècnica però el seu punt culminant serà el rodatge del correfoc de la diada de Sant Narcís.

El correfoc començarà en aquesta edició a la plaça del Vi i es dirigirà pel carrer Nou del Teatre, carrer l’Auriga i la pujada de la Mercè per encarar cap al carrer del Portal Nou, la pujada de Sant Martí, carrer de l’Escola Pia i carrer de la Claveria. Des d’aquest punt, l’espectacle es dirigirà cap al carrer de Bellmirall, carrer dels Alemanys i culminarà a la plaça de Sant Domènec. Arribats a aquest punt tindrà lloc l’espectacle final del correfoc. Com sempre es recomana a tothom que vulgui seguir el correfoc que prengui les mesures convenients i es protegeixi correctament.

Cal destacar també que el dia abans, el 28 a 3/4 de 9 de la nit, els Diables seran darrere l’anomenada anella de foc amb el llançament de petards i altres elements pirotècnics des de la plaça del Vi i des de diferents barris de la ciutat: Montjuïc, Pla de Palau-Sant Pau, Taialà, Santa Eugènia, Sant Narcís, Pont Major i Font de la Pólvora.