Diari de Girona

Diari de Girona

Jaume Veray serà el candidat a l’alcaldia de Girona pel PP

És el president del partit a nivell provincial, va ser cap de gabinet del subdelegat i ja va ser regidor del 1996 al 1999

El president del PP a Girona, Jaume Veray. Aniol Resclosa

Jaume Veray Cama serà el candidat a l’alcaldia de Girona pel Partit Popular (PP) amb l’objectiu de recuperar la representació perduda en el darrer mandat. La decisió ja està presa i es farà pública les pròximes setmanes. Veray és actualment el president del comitè executiu del partit a la província de Girona. Ve d’una família estretament lligada al PP gironí.

El seu pare, Jaume Veray Batlle, va ser diputat del PP al Parlament per Girona, i la seva germana, Concepció Veray, va ser regidora a l’Ajuntament (de l’any 2003 al 2019) i diputada al Congrés. Jaume Veray va ser president de les Noves Generacions a Girona, candidat al Congrés i regidor a l’Ajuntament de Girona entre el 1996 i el 1999.

També ha exercit diversos càrrecs tècnics dins del partit i va ser cap de gabinet del subdelegat del Govern, aleshores amb Juan Manuel Sánchez-Bustamante al capdavant.

Amb Jaume Veray ja hi ha pràcticament tots els candidats a l’alcaldia de Girona dels grans partits polítics, a excepció de Junts x Catalunya, tot i que Gemma Geis té tots els números quan la coordinadora local engegui la maquinària de les eleccions primàries per escollir el cap de llista. 

Guanyem, el PSC i ERC repetiran candidat amb Lluc Salellas, Sílvia Paneque i Quim Ayats, respectivament. Ciutadans tindrà a l’actual regidora Míriam Pujola com a cap de llista.

Altres formacions com Valents o Girona x Girona ja han anunciat també els seus alcaldables. Es tracta de Xavier Cuadrado i Quim Oliva, respectivament.

Compartir l'article

stats