L'Ajuntament de Sant Gregori ha destinat un total de 140.118 euros en l'asfaltatge de diversos carrers i carreteres del municipi. Ahir es van començar les obres que duraran fins divendres i que afectaran sis punts diferents de la localitat. En aquest sentit, es podrien produir talls temporals en la circulació de vehicles en aquestes zones.

En aquest cas, les vies del nucli urbà que s'asfalten són el Nou Creus (ahir i avui), part del Monstseny (avui i demà), part del carrer Rocacorba (demà i dijous) i el carrer Argelaguet (demà i dijous). Per altra banda, també s'asfaltarà part de la carretera de Santa Afra, en el tram de la GI-531 al pont de Llémana (dijous i divendres) i part de la carretera d'Els Avets a la zona de Sant Medir (dijous i divendres).

L'alcalde, Quim Roca, ha explicat que aquest és un primer paquet d'inversió en asfaltat i que s'han de continuar destinant recursos en propers exercicis per refer diversos carrers o carreteres del municipi que ja tenim en un pla d'asfaltatge municipal.