Dimecres la Factoria Cultural Coma Cros de Salt acollirà «La Solidària», una fira d’entitats de l’àmbit social i de cures organitzada per la coordinadora d’ONG Solidàries. Aquesta, té la finalitat de ser un intercanvi entre estudiants i entitats de cara a generar oportunitats laborals en aquest sector i, en aquest sentit, millorar, la intervenció i el treball comunitari als barris.

Són un total de tretze entitats d’aquesta coordinadora que la participaran en la fira, dirigida a estudiants i professorat dels cicles formatius de Grau Mitjà i Superior d’Animació Sociocultural i turística, Educació Infantil, Integració Social i Atenció a les Persones en Situació de Dependència, dels instituts Vallvera, de Salt, i Montilivi i Escola FEDAC.

La jornada començarà dimecres a les 9 del matí i s’allargarà fins a les 5 de la tarda. Al llarg del dia, així, es faran diferents activitats, entre elles conferències i espais de diàlegs pel professorat. A part, també hi haurà estands oberts per estudiants i professors.

«La Solidària» té la intenció de convertir-se en un espai de trobada entre les entitats col·laboradores i els futurs professionals del sector. Les entitats que participen aquest any a l’esdeveniment són: Càritas Girona, Fundació Utopia, ECCIT, Associació per la Cohesió Social d’Arbúcies, Dagua, ASOCOLGI, Casal dels Infants, La Nave Va, Creu Roja, Azahara, Valentes i Acompanyades, Legki Yakaru. Totes elles són entitats que treballen amb els col·lectius més vulnerables i fràgils.