Cues quilomètriques a la C-66 de Celrà a Sant Julià per unes obres a l'N-II durant més de dues hores.

L'accés a l'N-II està tallat per uns treballs a Sant Julià i de retruc també hi ha retencions per accedir a l'accés de Girona nord de l'AP-7.

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha confirmat que les cues han arribat a ser d'uns 5 quilòmetres -que han començat poc abans de les 8 hores del matí- i comencen abans d'entrar a Celrà a la C-66 i en direcció Girona. Aquestes cues quilomètriques han sorprès molts conductors que a primera hora es dirigeixen cap a l'àrea de Girona i que s'han vist atrapats a la cua.

L'helicòpter del SCT ha sobrevolat l'àrea afectada a primera hora del matí i ha detectat aquestes retencions, que s'ha desfet cap a un quart d'onze del matí.

El tall de l'accés a l'N-II es manté. Les obres de l'N-II suposaran el tall durant quatre mesos de l'N-IIa entre Sant Julià i Medinyà. Això obliga a desviar el trànsit per l'N-II i la C-66.

Els treballs han de servir sobretot per poder modernitzar i millorar el pont sobre el riu Terri al seu pas per la Costa Roja i Cal Majordom. Les obres tenen un cost de 959.000 euros.

Dues obres

Es dona el cas que a més, hi havia unes altres obres de reparació d'un talús a l'altura de la sortida de l'N-II que porta cap a la variant de Girona. En aquest punt s'ha tallat l'accés des de la C-66. Aquest enllaç condueix cap a l'aeroport de Girona, Santa Coloma de Farners o Girona Est, tal com mostra el cartell indicatiu