Diari de Girona

Diari de Girona

Encasta un carretó de supermercat en dos establiments del centre de Girona, trenca el vidre d'un i hi roba

Els Mossos han detingutel presumpte autor poc després dels fets

Així ha quedat l'accés a la cafeteria - xurreria de l'avinguda Sant Francesc de Girona Eva Batlle

Matinada moguda al centre de Girona. Un home ha intentat robar en dos establiments ubicats a pocs metres de distància però només ho ha aconseguit en un -i sortosament s’ha endut poc botí-. Poc després a més, els Mossos d’Esquadra l’han pogut detenir. El presumpte lladre té 48 anys i l’acusen de ser presumpte autor d’un robatori amb força en un establiment.

Els fets han començat cap a un quart de dues de la matinada quan els Mossos han rebut el primer avís. En aquest cas un testimoni ha alertat que veia com un home estava fent cops amb un carretó de la compra de supermercat a la vidriera d’una sabateria del carrer Nou de Girona.  En aquest local no ha aconseguit accedir-hi.

En rebre l’avís, la policia ha anat cap a lloc dels fets i en aquell moment, també ha rebut l’avís d’una central d’alarmes que s’havia disparat d’un local pròxim. En aquest cas, havien accedit en una cafeteria que també és xurreria de l’avinguda Sant Francesc.

Aquí s’havia utilitzat el mateix «modus operandi» i s’han fet danys a la porta de vidre, que ha quedat en una part esmicolada pels cops. Els Mossos han lligat caps ràpidament i han vist que podia ser obra del mateix home. 

Els Mossos han pogut tenir ràpidament una descripció del presumpte autor dels fets, ja que es veia clarament amb les càmeres de la cafeteria.

Dues patrulles de seguretat ciutadana han anat cap a la zona i al cap d’una hora, han localitzat un home a la plaça de Calvet i Rubalcaba, a la zona de la plaça del Mercat del Lleó.

L’home concordava amb la descripció i en l’escorcoll li han trobat un telèfon mòbil. El terminal ha resultat ser el del propietari de la xurreria, com els ha confirmat el responsable.

Davant les evidències, l’home, que compta amb antecedents policials, ha quedat detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en establiment.

Compartir l'article

stats