Més de trenta porsches recorren les carreteres de Girona

Han sortit de Salt i s'han deixat veure pels Àngels, Cruïlles i Llafranc

Tapi Carreras

Tapi Carreras

Més de trenta vehicles de la marca Porsche participen aquest dissabte en un esdeveniment per conèixer les comarques gironines combinant el motor, amb el turisme i la gastronomia. Els inscrits a la Ruta Porsche Girona, procedents de diferents poblacions de l'Estat, gaudiran d'una jornada al volant que culminarà amb una garoinada a la Costa Brava.

El recorregut ha tingut com a punt d’inici al Centre Porsche Girona per situat al carrer Lingen de Salt, a tocar del centre comercial Espai Gironès, on alguns curiosos han aprofitat per fotografiar alguns models del vehicle. A cop de pedal, els conductors han començat el recorregut dissenyat per l’ocasió, que passava pels coneguts revolts dels Àngels i ja han encarat l’itinerari cap al Baix Empordà. La primera parada es fa a Cruïlles, on s'ha previst una aturada per fer una visita cultural pel poble. Aquí envoltats pel massís de les Gavarres, els participants a la ruta podran veure el llegat medieval, que inclou edificis com el monestir de Sant Miquel de Cruïlles o la Torre.

La cloenda

A continuació el trajecte de la trentena de porsches els va portar fins al port de Llafranc, on va concloure la jornada amb una garoinada oferta pel restaurant La Llagosta.

L'acte està organitzat pel Porsche Club 356 Espanya, una entitat que, des del 1997, es dedica a la promoció i l'organització d'activitats adreçades als fanàtics dels models clàssics d'aquesta escuderia i té la col·laboració de Segur Classic. Moltes d'aquestes accions estan centrades al model 356, que dóna nom al Club.

Porsches a Salt.

Porsches a Salt. / MARC MARTI FONT