Roben prop de quaranta ordinadors d’una empresa de Celrà

Els lladres haurien fugit precipitadament sense endur-se tots els aparells ni cap altre objecte

Els Mossos en una imatge d'arxiu.

Els Mossos en una imatge d'arxiu. / DdG

Tapi Carreras

Tapi Carreras

Un grup de lladres va entrar a robar divendres a la nit a una empresa del polígon industrial de Celrà i es va endur prop de quaranta ordinadors. Els assaltants van entrar a les instal·lacions cap a dos quarts d’onze de la nit, aprofitant que a aquella hora no hi ha ningú, i haurien marxat precipitadament, probablement en sentir que podien ser observats.

El robatori es va produir a les oficines de l’empresa, especialitzada en la venda de productes en línia a tot el món, sobretot esportius però també de bricolatge i electrònics. Els lladres haurien fugit precipitadament amb el botí amb un vehicle. L’empresa té multitud de càmeres de videovigilància i alarmes. Els lladres només s'haurien endut la quarantena d'ordinadors i no haurien agafat els accessoris ni cap altre objecte. Tampoc molts altres ordinadors que hi ha a les instal·lacions.

Els Mossos d’Esquadra han confirmat que hi ha una investigació oberta a partir d'uns indicis. La fugida precipitada o les càmeres de videovigilància poden aportar més pistes sobre la possible identitat dels assaltants i la recerca dels ordinadors robats.