L'ONCE reparteix 140.000 euros a Girona

El venedor és Eduard Carreras que treballa al quiosc del carrer Migdia

Eduard Carreras al quiosc on ha repartit la sort.

Eduard Carreras al quiosc on ha repartit la sort. / MARC MARTI FONT

Tapi Carreras

Tapi Carreras

L’ONCE ha repartit 140.000 euros a Girona, en el sorteig del Cupó Diari d’ahir 7 de març. Eduard Carreras, persona amb discapacitat com tots els venedors de l’ONCE, és qui ha portat la sort a Girona des del seu quiosc ubicat al Carrer Migdia, 84. Va vendre quatre cupons premiats amb 35.000 euros cadascú d’ells. En total va repartir 140.000 euros.

L’agència de l’ONCE a Girona presta serveis personalitzats a 339 afiliats i afiliades i compta amb una plantilla de 133 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.

El joc

El Cupó Diari de l'ONCE posa en joc un premi de 500.000 euros al número més la sèrie, i 49 premis de 35.000 euros a les cinc xifres del número premiat. A més: 450 premis de 250 euros a les quatre primeres xifres i 450 premis més a les quatre últimes; 9.000 premis de 25 euros en el cas de tres darreres o tres primeres; i el mateix per a les dues primeres i últimes (6 euros), i reintegrament de 2 euros a la primera o darrera xifra del nombre premiat.

L'expansió

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors, 2.400 d’ells a Catalunya, que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l’instant el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la web oficial i en establiments autoritzats.

Una dona compra un cupó al quiosc on s'ha repartit un premi a Girona.

Una dona compra un cupó al quiosc on s'ha repartit un premi a Girona. / MARC MARTI FONT

Els cupons de l'ONCE són part dels productes de loteria social, segura, responsable i solidària de l'Organització que, des del seu disseny fins a la seva comercialització, implementa controls per neutralitzar consums descontrolats, prohibeix expressament la venda a menors d'edat o el consum a crèdit, entre altres mesures. L'Organització manté una responsabilitat amb la ciutadania promovent una política de joc responsable amb els més exigents sistemes d'avaluació i seguiment definits per l'Associació Mundial de Loteries i l'Associació Europea de Loteries i Totos d'Estat.