Roben a l’estanc de Celrà ruixant amb gas pebre els ulls de la dependenta

Eva Batlle

Eva Batlle

Robatori violent a ple dia aquest dilluns a l'estanc de Celrà. Dos lladres van emportar-se la caixa registradora després de ruixar els ulls de la dependenta amb un esprai de gas pebre.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i busquen ambdós individus que van perpetrar l'assalt.

Els fets van succeir cap a tres quarts de vuit del vespre a l'estanc d'aquest municipi, situat a peu de la travessera de la C-66 -la carretera de Palamós-.

La treballadora es trobava sola a l'establiment quan els dos individus encaputxats van accedir a dins del local. Un d'ells anava totalment tapat amb passamuntanyes i l'altre duia una peça de roba que li tapava mitja cara.

Ambdós es van dirigir a la dona amb to amenaçador i la van ruixar amb l'esprai als ulls. Arran d'aquest atac, la dona va quedar una bona estona sense poder veure res.

Aquesta "ceguesa" és el que van aprofitar els dos lladres per obtenir el botí. Van robar la caixa registradora del local amb la recaptació del dia. Un cop assolit l'objectiu, van fugir del lloc dels fets.

El robatori va succeir cap a tres quarts de set del vespre, en un moment, de molt trànsit per aquella zona del municipi. Circumstància que podrien haver aprofitat per passar més desapercebuts tot i robar en un local a peu de carretera.

Un cop perpetrat el robatori, des del local van alertar els Mossos d'Esquadra del robatori violent i van acudir a lloc.

La treballadora assaltada per la seva banda, va ser traslladada a l'hospital Josep Trueta de Girona arran dels fets, com asseguren des del local afectat. Els sanitaris la van haver de tractar dels ulls pels efectes del gas pebre.

Enregistrats

Pel que fa al robatori, aquest va quedar enregistrat a les càmeres de vigilància de l'estanc. A les imatges s'hi veu com els dos individus atraquen la dona amb aquest mètode de ruixar-la als ulls amb un esprai i que van tapats. Els dos individus que van provocar el robatori serien joves, d'entre 18 i 20 anys i en el moment dels fets anaven vestits foscos.

Amb aquestes proves així com la declaració de la dependenta i la resta de pistes, els Mossos d'Esquadra tenen oberta una investigació per enxampar els dos protagonistes del robatori violent.

Subscriu-te per seguir llegint