Persecució policial pel barri de Domeny d'uns lladres que havien robat la càrrega d'un camió, 263 capses de cafè.

Els Mossos d'Esquadra han detingut a tres homes que van conduir temeràriament pel polígon i el barri. Van estar a punt de xocar amb cotxes pels carrers on van enfilar fins i tot en sentit contrari, un d'ells el policial.

Els detinguts són tres homes, dos de 20 anys i un de 30 que compten amb antecendents policials. Els acusen de ser presumptes autors de delictes de furt, desobediència als agents autoritat i conducció temerària.

Els fets van succeir dissabte de matinada i els Mossos van rebre l'avís que estaven robant la càrrega d’un camió aparcat a la carretera antiga d’Amer, un carrer a tocar de la fàbrica Nestlé.

Els "teloners", nom amb què es coneix els lladres que fan aquest tipus de robatori en les càrregues de camions, van trencar el precinte del remolc. En van extreure la càrrega: 263 caixes plenes de cafè i les van carregar en una furgoneta.

Els Mossos en arribar en el lloc del robatori es van trobar amb els lladres que en veure'ls van fugir ràpidament del lloc dels fets. Per evitar que els poguessin identificar duien les plaques de la matrícula tapades amb cinta adhesiva.

Tot i això, es van activar diverses patrulles i van començar una persecució del vehicle fugit. El conductor de la furgoneta va circular temeràriament i a gran velocitat per diversos carrers, entre altres, va fer diverses voltes a la rotonda que dona accés a l'AP-7 i també va enfilar diversos carrers, alguns en sentit contrari. En cap cas va fer cas als senyals de la policia, ja fossin lluminosos o acústics.

Fins i tot va estar apunt de xocar amb un dels vehicles policial i també amb el d'un ciutadà, que van haver d'esquivar-lo.

Finalment, cap a dos quarts de sis de la matinada, la policia va poder interceptar el vehicle. Això va ser al carrer Bescanó, un vial de Domeny.

Els agents van detenir els tres ocupants del vehicle i van poder recuperar tota la càrrega sostreta: les 263 capses de cafè.