Les queixes per un cultiu de marihuana a Salt acaben amb quatre detinguts i 600 plantes confiscades

La Policia Local desmantella la plantació localitzada en un garatge de la zona del centre

Eva Batlle

Eva Batlle

La Policia Local de Saltha desmantellat un gran cultiu de marihuana i ha detingut quatre homes "in fraganti" en un garatge de la zona centre de Salt.

Els arrestats són quatre ciutadans albanesos d'entre 35 a 45 anys a qui acusen de ser presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Fins ara cap d'ells comptava amb antecedents policials. Tot i això, un d'ells estava essent investigat pels Mossos d'Esquadra.

La Policia Local havia rebut feia poc temps algunes queixes veïnals per la forta pudor que generava la suposada plantació de marihuana i, per tant, els seus inconvenients pels habitants d'aquesta àrea.

La suposada plantació estava instal·lada en un garatge del carrer de Sant Romà i aquest dilluns, la Policia Local va dirigir-se fins al número 61 d'aquest carrer després de rebre un avís anònim que hi havia gent en el local investigat.

Diversos efectius de la Policia Local van dur a terme l'actuació i van enxampar "in fraganti" quatre homes a les instal·lacions. En accedir al local, van certificar també que hi havia una gran plantació de marihuana.

Els agents van arrestar els quatre individus per ser els presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i van desmantellar el cultiu que estava format per més de 600 plantes.

A banda, també van localitzar tota mena de material i aparells per tenir cura del cultiu -focus, testos, entre altres- que posteriorment, també varen ser retirats del local.

Subscriu-te per seguir llegint