El passeig Ciutat de Girona de Salt acollirà, com és tradició, la diada de Sant Jordi al municipi. Allà es concentraran una quarantena de parades d'entitats i amb la venda de roses i llibres, típiques del 23 d'abril.

A part, també s'han organitzat diferents activitats al llarg de la jornada. A les deu del matí se celebrarà un taller de punts de llibres geganters a càrrec dels Amics dels Gegants de Salt. A les onze, a la plaça 1 d'octubre, començarà una cercavila de gegants que acabarà al passeig Ciutat de Girona. Ja al migdia, a les dotze, hi haurà ball a la plaça a càrrec d'Ai el Gerro, i a les sis de la tarda Hop's Trio portarà a terme un taller concert de swing.

El cartell de la Festa de Sant Jordi de Salt d'aquest any ha estat dissenyat per la pintora i coordinadora de l’Escola Municipal de Belles Arts, Delphine Labedan.

El cartell de Sant Jordi de Salt, dissenyat per Delphine Labedan Ajuntament de Salt

6a passejada literària

D’altra banda, un dia abans, el dissabte 22 d'abril, es farà la sisena Passejada Literària Iu Bohigas i Blanch. Organitzada per la Biblioteca Iu Bohigas i el Consorci de Normalització donarà el seu tret de sortida a partir de les onze del matí avant la biblioteca i comptarà amb la participació de Miquel Bohigas Costabella.