Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 21 anys a Llagostera per presumpte tràfic de drogues. Aquest ha acabat ingressant a presó provisional.

Els fets es remunten a principis de mes quan la Unitat d'Investigació de la comissaria de Girona va rebre informació sobre l'existència d'una possible plantació de marihuana en una casa del veïnat de Gaia de Llagostera.

Els agents van començar a indagar sobre els fets fins a constatar les sospites. Un cop van obtenir el manament judicial, el divendres passat -19 de maig- a la tarda van procedir a l'entrada i escorcoll de l'habitatge.

El cultiu de marihuana intervingut a Llagostera Mossos

Durant el registre, van localitzar a un jove que presumptament es feia càrrec de la droga i la cultivava a casa seva. També van intervenir més de 16 quilos de cabdells i un cultiu de marihuana format per unes 200 plantes, encara amb un estat poc avançat de creixement. Els cabdells de marihuana estaven preparats -evansats al buit- per la seva distribució i venda.

A banda van confiscar el material per tenir cura de la plantació i també aparells, entre altres.

Davant dels fets, van arrestar el jove de 21 anys. El qual va passar posteriorment a disposició judicial i el magistrat d'instrucció de Guàrdia de Girona, en va decretar el seu ingrés a presó provisional.