La Trobada de Colles del Nord aplega set colles a Salt

Els Marrecs igualen la millor actuació de l’any passat

Castells simultanis a Salt.

Castells simultanis a Salt. / Marrecs.

Redacció

La Trobada de Colles del Nord, que ha aplegat a Salt, aquest diumenge, a set de les nou colles en actiu a les comarques gironines i nord-catalanes (Colla Castellera de Figueres, Esperxats de l’Estany, Minyons de Santa Cristina, Xerrics d’Olot, Guillats de la Selva, Castellers del Riberal i Marrecs de Salt), els Marrecs de Salt hem descarregat el nostre primer tres de vuit de l’any.

L’actuació dels de la camisa Blau Ter ha estat:

- 4 pilars de 4 simultanis

- 4 de 8

- 3 de 8 (primer de l’any)

- Torre de 7

- Vano de 5 (Pilar de 5 + 2 pilars de 4)

També cal destacar les actuacions de la Colla Castellera de Figueres i els Esperxats de l’Estany, que han assolit el 3 i el 4 de 7. La resta de les colles han bastit castells de 6 (amb alguns intents desmuntats). Els Marrecs han igualat la millor actuació de l’any passat, al concurs de Tarragona del mes d’octubre, avançant aquests registres al mes de maig.

Des de la colla saltenca volen posar de relleu que han estrenat una nova plaça castellera a Salt, el parc de la Moreneta, i que des d’avui ja és plaça de 8.

La propera actuació dels Marrecs serà el dissabte 10 de juny a Vic, a la trobada de colles de l’Eix, que reunirà, a més de Marrecs de Salt, als Castellers de Lleida, els Tirallongues de Manresa i els Sagals d’Osona.

Els Marrecs de Salt amb el 3 de 8.

Els Marrecs de Salt amb el 3 de 8. / Marrecs.