El CAP Alfons Moré de Salt recupera les urgències

S'ha substituït la coberta i arreglat els desperfectes causats per l'aigua que hi entrava amb episodis de pluja intensa

Persones esperant per ser ateses al CAP Alfons Moré de Salt.

Persones esperant per ser ateses al CAP Alfons Moré de Salt. / ICS - IAS

ACN

El CAP Alfons Moré de Salt recupera aquest pròxim dissabte dia 3 de juny l'atenció de les urgències. Ho fa després de mesos sense activitat a causa d'unes obres que han permès resoldre les filtracions d'aigua que patia l'edifici durant els episodis de pluja intensa. En concret, s'ha substituït i impermeabilitzat la coberta i s'han arreglat els desperfectes causats per l'aigua. Els treballs, que van començar a finals d'octubre, han tingut un cost de prop de mig milió d'euros. Durant aquests mesos, les urgències s'han atès al CAP Jordi Nadal, situat al costat de l'Ajuntament. A partir de dissabte, el CAP Alfons Moré concentrarà l'atenció continuada de vuit del matí a vuit de la nit durant els caps de setmana i festius.

En conjunt, s'ha actuat sobre una superfície de 1.300 metres quadrats. La primera fase va consistir en la substitució i impermeabilització completa de la coberta i en la segona es va actuar sobre les zones afectades per les inundacions prèvies. En aquesta segona fase, es van substituir parcialment les zones malmeses del fals sostre de pladur, es van repintar les sales afectades i es van reparar els aplacats de paret de la planta baixa. En la planificació dels treballs s'ha tingut en compte que interferissin al mínim possible en el desenvolupament de l'activitat assistencial.

Amb les obres s'espera poder posar punt final al problema endèmic de l'edifici, que ha ocasionat periòdicament l'entrada d'aigua coincidint amb episodis intensos de precipitació, i amb les afectacions que ha suposat per als usuaris i per al servei.