Els comerços del centre de Girona programen per aquest dissabte la Botiga al carrer

Hi participen establiments de la Creu, Migdia, Pare Claret, Jaume I, Ginesta, la Rambla, Santa Clara, Hortes i carrer Nou

Una imatge de la botiga al carrer de l'any passat.

Una imatge de la botiga al carrer de l'any passat. / MARC MARTI FONT

Redacció

El comerç del centre de Girona entra de ple en la nova temporada de primavera-estiu, amb l’organització de la Botiga al carrer, als principals carrers comercials de tot l’eix comercial, des de l’Eixample i fins a la zona del centre: la Creu, Migdia, Pare Claret, Jaume I, Ginesta, la Rambla, Santa Clara, Hortes i carrer Nou.

La jornada comptarà amb la participació d’entre cinquanta i seixanta botigues, majoritàriament del sector de la moda i complements, però també d’altres sectors com ara òptiques, joieries o llibreries.

La Botiga al carrer, si el temps acompanya, clou cada any amb èxit d’assistència. «És un clàssic que la clientela s’espera. Hi ha molt de producte que pots trobar a bon preu», diu la vicepresidenta de Girona Centre Eix Comercial, Mercè Ramírez de Cartagena. «No es tracta només de comprar, sinó també de passejar i gaudir d’un dia diferent a la ciutat», afirma. En general, el comerç que treu parada s’espera unes bones vendes.