Jutjat l'acusat d'abusar sexualment d'una noia de 18 anys en una discoteca de Girona

El processat, que llavors tenia 48 anys, nega els fets i assegura que només van prendre's una beguda

Les acusacions li demanen 6 anys de presó

L'acusat, d'esquenes, durant el judici a l'Audiència de Girona.

L'acusat, d'esquenes, durant el judici a l'Audiència de Girona. / ACN

Ariadna Sala

Ariadna Sala

La secció tercera de l'Audiència de Girona ha jutjat un home acusat d'abusar sexualment d'una noia de 18 anys en una discoteca de Girona el 14 de novembre 2021. Segons la versió de la víctima, entre les dotze i i la una de la matinada va entrar al local amb unes amigues, i al cap d'una estona va creuar mirades amb l'acusat. Ambdós van anar cap a la barra i ell va convidar-la a un gotet de licor. Mentre esperaven la beguda, van fer-se un petó, però ella va separar-se perquè va ser conscient que l'home "era bastant més gran que jo", ha declarat. Però l'acusat no va deixar-la anar i va començar a fer-li tocaments a les seves parts íntimes. Després d'una estona en xoc, la víctima va apartar-se, va beure's ambdós gotets i va marxar a la pista de ball amb les seves amigues. Va explicar els fets a una amiga seva, i a partir d'aquí no recorda res més: "vaig despertar-me a l'hospital", assegura.

Durant el judici també ha declarat una noia que va anar a la discoteca aquella mateixa nit i va veure l'acusat i la víctima anant cap a la barra. Va cridar-li l'atenció que entre ambdós hi havia molta diferència d'edat, però no va donar-hi més importància fins que al cap d'una estona va anar al lavabo i va veure-la arribar amb una amiga en molt mal estat ."Estava bastant beguda i no estava orientada", ha explicat. Llavors el vigilant de seguretat va treure-la fora i ella va acompanyar-la. La víctima va explicar-li que havia patit tocaments i que l'havia convidat a 2 cubates i a 3 gotets. Va trucar a la policia, i es va activar el protocol contra la prevenció d'abusos sexuals, i tot i que en un primer moment la noia no va voler denunciar, a l'hospital va decidir interposar-la.

L'acusat, per part seva, ha assegurat que estava amb uns amics al local i que quan es van veure va notar que s'agradaven, i va anar cap a ella i va convidar-la a un gotet. Ella va triar la beguda i un cop se'l va beure va marxar amb les seves amigues. Ha negat que es fessin un petó, matisant que va ser "de benvinguda", i ha dit que la discoteca estava plena i que "seria incapaç" de fer tocaments a una noia. en aquest context. "Jo no sé si després algú es va aprofitar d'ella, però jo segur que no vaig ser", ha insistit. A més, ha dit que quan va estar amb ella no estaba beguda.

L'home va ser identificat per la noia que va veure'ls anar a la barra, i la policia va detenir-lo com a presumpte autor dels fets. Les acusacions li demanen 6 anys de presó per un delicte d'agressió sexual.