Els germans Roca han confirmat que el local que obriran en els propers mesos al carrer de Santa Clara de Girona serà una biquineria, tal com havia avançat Diari de Girona el juliol passat. A través d'una publicació a Instagram, Jordi Roca i el perfil de Rocambolesc han anunciat aquesta obertura. A mitjans de juliol ja es va anunciar que els tres germans estaven treballant en un local que hi ha entre la gelateria i la confiteria, tot i que estaven acabant de definir el projecte que tenien entre mans. Ara, el mateix Jordi Roca a les xarxes ha anunciat que exploraran diversos reptes en aquest local combinant el biquini amb les pomes verdes, entre d'altres ingredients sorpresa. En la publicació juguen amb el doble significat entre l'entrepà i la peça de bany.

Segons Cata Mayor a El Periódico de Catalunya, Rocambolesc Bikineria comptarà amb una oferta gastronòmica que va des del clàssic biquini (pernil dolç i formatge), a opcions vegetarianes, passant per joc de sabors amb ingredients com el pastrami o la tòfona. No és una cosa nova per a Jordi Roca, que ja va fer els seus rocadillos en el desaparegut Roca Moo, amb una estrella Michelin.

Un dels biquinis de Rocambolesc Bikineria. ANDREA RESMINI

També es podrà completar l'experiència amb una beguda especialment seleccionada: el suc de poma natural (gràcies a la col·laboració amb la IGP Poma de Girona) i un espai dedicat als biquiinis sostenibles que ha dissenyat Ona Carbonell, medallista olímpica i mundial de natació sincronitzada.