La nova biquineria dels germans Roca obrirà aquest divendres 15 de setembre al públic. Com va avançar Diari de Girona el passat juliol, l'espai anirà sota la marca Rocambolesc, en un establiment que s'anomenarà Rocambolesc Bikineria i que s'ubicarà al número 6 del carrer de les Hortes al costat de la gelateria i la confiteria Rocambolesc i també del pont de les Peixateries Velles -pont Eiffel-. Aquest nou establiment tindrà una oferta gastronòmica molt variada, amb biquinis clàssics, com els de pernil i formatge, però també d'altres més peculiars, com els de trufa o els de poma verda, a més d'oferir biquinis vegetarians. El producte es farà amb una màquina semblant amb la qual també es fan els gelats calents.

7

Els germans Roca obriran una biquineria a Girona: Aquest seran alguns dels seus biquinis

L'espai està ubicat al Barri Vell de Girona i complementarà l'oferta amb una beguda especialment seleccionada: el suc de poma natural (gràcies a la col·laboració amb la IGP Poma de Girona) i un espai dedicat als biquinis sostenibles que ha dissenyat Ona Carbonell, medallista olímpica i mundial de natació sincronitzada. Aquests es podran emprovar i comprar al mateix establiment.

L'obertura d'aquest nou local aquest mateix divendres se suma a altres projectes que la família Roca ha engegat recentment a Girona com l'Hotel Boutique Casa Cacao a la plaça Catalunya i el Normal Restaurant a la plaça de l'Oli. Mentrestant, l'any passat es va inaugurar la Confiteria Rocambolesc al carrer Santa Clara, a tocar d'on s'ubicarà aquest nou local que fa temps que ja era propietat dels Roca i que utilitzaven com a magatzem de la confiteria i la gelateria. Antigament, l'espai havia estat una botiga de sabates o un local on s'hi venien  pastissos, gelats, cafès o sucs naturals.