Diari de Girona

Diari de Girona

Malestar veïnal per un tram de la pujada de la Torrassa de Girona que fa dos anys no es va reparar

Els afectats alerten del risc per la seguretat dels qui hi passen i l’Ajuntament que hi està «a sobre»

El tram de la pujada de la Torrassa afectat. DdG

Els veïns d’un tram de la pujada de la Torrassa de Girona han mostrat el seu malestar perquè el seu tros de carrer no es va tenir en compte, fa dos anys, quan es va fer una reparació de la Pujada però no es va abordar aquest espai, d’uns vint metres lineals. Fa uns dies van explicar a aquest diari que des d’aleshores han estat reclamant per diferents vies, sense èxit, que els hi reparin el seu tram i «ni tant sols resposta municipal». 

Des de l’Ajuntament de Girona, el nou govern ha assenyalat que fa uns dies la regidora del barri , Queralt Vila, va anar a la zona per analitzar l’estat del tram i que ara, s’està estudiant la titularitat de la zona afectada. La pujada de la Torrassa està situada entre els barris de la vall de Sant Daniel i de Montjuïc.

Deteriorament alarmant

Els residents apunten que l’espai «presenta  un estat de deteriorament alarmant» i que tot està «en condicions precàries que posen en risc la seguretat de qui l’utilitzem a diari». Els afectats lamenten que fa dos anys s’«omitís» completament el tram que dona accés als seus habitatges tot i que també, com assenyalen, paguen els «impostos, tenen «enllumenat públic i es recullen les escombraries con tothom.»

 «La falta d’atenció al nostre problema no només afecta la qualitat de vida dels residents, sinó que també representa un perill real per a la seguretat viària de qui transita per aquest carrer», asseguren els veïns. «Som un barri pobre de Girona però per això no vol dir estar desatesos. Paguem com tothom i volem igualtat», insisteixen. Des de l’Ajuntament deixen clar que hi «estan a sobre».

Compartir l'article

stats