La Botiga al carrer de Girona s'ajorna per la previsió de pluja

Es farà el pròxim dissabte 8 de juny

La Botiga al carrer, el juny de 2023.

La Botiga al carrer, el juny de 2023. / Marc Martí Font

Josep Coll

Josep Coll

La Botiga al carrer que s'havia de celebrar al llarg de tot el dia de demà a diferents vies de Girona ha quedat ajornada per la previsió de pluja. I és que la ciutat estarà demà en risc moderat segons el Servei Meteorològic de Catalunya. Per això, Girona Centre Eix Comercial, que organitza any rere any aquesta activitat, ha decidit ajornar l'acte fins al pròxim dissabte 8 de juny amb els mateixos horaris, de dos quarts de deu del matí a dos quarts de nou del vespre.

Durant la Botiga al carrer els comerciants canvien la seva activitat comercial habitual per les parades als carrers i les botigues aprofiten aquesta jornada per oferir alguns dels seus productes a preus rebaixats. Aquest any, l'esdeveniment es farà al carrer del Migdia, ronda de Sant Antoni Maria Claret, plaça de Catalunya, carrer Nou, gran via de Jaume I, rambla de la Llibertat, carrer de Santa Clara i carrer de les Hortes.

No és l’únic esdeveniment que s’ha suspès pel risc de pluges a la ciutat. El Festival de cervesa artesana que s’havia de fer al passeig de la Devesa també ho ha fet i l’organització detallarà una nova data aviat. L'acte, conegut també com a Birra a mà, havia d'oferir música, beguda i menjar des del migdia fins a mitjanit.