Apareix una dona morta enmig d'un carrer a Salt

La víctima té uns 40 anys

Estava mig nua i presenta un cop al cap

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona a Salt. Ha aparegut sense vida a un lateral del passeig dels Països Catalans, que dona al carrer Josep Irla.

Una veïna s'ha trobat amb el cadàver i immediatament ha avisat la Policia Local de Salt que ho ha certificat i ha informat als Mossos d'Esquadra.

Aquests de la seva banda s'ha desplaçat a la zona i s'han fet càrrec de la investigació. La troballa s'ha produït cap a un quart de sis del matí i de moment no estan clares les circumstàncies de la mort.

Els Mossos han descartat el suïcidi i no es pot descartar fins que se li practiqui l'autòpsia que es tracti d'una mort violenta. La dona quan se l'ha localitzat estava mig nua i presentava un cop al cap.

La policia encara no dona per identificada la difunta, tindria uns 40 anys.

A la zona s'han desplaçat també els sanitaris del SEM que han certificat la mort, els investigadors dels Mossos de l'ABP Gironès Pla de l'Estany i el forense

El cos de la jove s'ha traslladat a l'Institut de Medicina Legal i Forense on se li practicarà l'autòpsia, que haurà d'aportar més indicis de les causes de la mort. De moment el cas està en mans de la Unitat d'Investigació de l'ABP i en cas que fos una mort violenta passaria a la Divisió d'Investigació Criminal (DIC).

Veïns a la zona reunits parlant del què havia succeït

Veïns a la zona reunits parlant del què havia succeït / Eva Batlle

Ara els Mossos d'Esquadra tenen oberta una investigació i busquen testimonis, imatges de les càmeres d'aquesta cèntrica zona de Salt, entre altres per intentar aclarir el succeït.

Aquest tràgic incident ha causat molta expectació a la zona i molts veïns de Salt a primera hora del matí s'han reunit a la zona i es preguntaven què havia succeït.