Di-Versiones, Julieta i Pelukass tocaran a la Festa Major de Salt

Del 24 al 28 de juliol s’han programat una desena de concerts a l’Era de Cal Cigarro, com epicentre de les nits musicals dels actes de celebració al voltant de la diada de Sant Jaume

També es comptarà amb Banda Neon, l’Orquestra Selvatana, l’Orquestra Rosaleda, 31 FAM, o Piratas Rumbversiones que amenitzaran les nits del Pla de Salt

Un dels concerts massius de l'Orquestra Di-versiones.

Un dels concerts massius de l'Orquestra Di-versiones. / DdG

Tapi Carreras

Tapi Carreras

L’Ajuntament de Salt avança part de l’oferta musical per a la Festa Major 2024 que s’oferirà des del dimecres 24 de juliol fins al diumenge 28 de juliol i que comptarà amb una desena de propostes diferents.

Els grups de Di-Versiones, Julieta, Pelukass o Banda Neon seran alguns dels caps de cartell d’aquesta edició de la festa major saltenca amb la voluntat que l’Era de Cal Cigarro sigui un punt de trobada per a ciutadans del municipi, però també del Gironès i d’arreu de les comarques gironines.

Les nits

La primera de les nits, el dia 24 de juliol, el cartell a l’Era de Cal Cigarro, epicentre clàssic dels concerts de festa major de Salt, s’hi ha programat la cantant Julieta, un referent dins del panorama català dels darrers anys que està previst que comenci a actuar a partir de la mitjanit. Després, cap a la 1.45 de la matinada arribaran les versions del grup saltenc Pelukass amb el seu potent directe i amb cançons i estils de música diversos.

La nit de Sant Jaume, el 25 de juliol, l’aposta serà amb el concert de tarda de l’Orquestra Selvatana, una de les formacions de referència de les comarques gironines, que a partir de les 8 del vespre portaran el seu repertori a l’escenari de l’Era de Cal Cigarro.

Ells mateixos seran els encarregats de fer el ball de nit a partir de les 22.30 hores. El divendres, 26 de juliol, agafaran el relleu 31 FAM, un grup que s’ha convertit en referent en la música urbana del país, que actuaran a partir de les 23.45 i donaran pas a un altre dels grups de versions de referència Banda Neon, que pujaran a l’escenari a partir de les 1.30 hores.

La festa major de Salt continuarà a nivell musical dissabte 27 amb un dels grups que més seguidors arrossega allà on va, com són Di-Versiones que farà ballar l’Era de Cal Cigarro amb les seves versions a partir de dos quarts d’una de la matinada i n’agafarà el relleu el grup Piratas Rumbversions, que està previst que pugi a l’escenari a partir de les 02.45 de la matinada.

El diumenge 28 de juliol és l’últim dia amb concerts a l’escenari de l’Era de Cal Cigarro i el concert de tarda, que començarà a les 8 del vespre, anirà a càrrec de l’Orquestra Rosaleda.

La mateixa formació serà l’encarregada del ball de nit que arribarà a partir de dos quarts d’onze de la nit.

La resta del programa

En les properes setmanes està previst que es presenti la resta de programació musical de la Festa Major de Salt, així com la resta d’actes, entre ells qui serà el pregoner o pregonera que el dimecres 24 de juliol donarà el tret de sortida als actes de la festa major amb el tradicional pregó que es realitzarà a les 9 del vespre.