Detenen un home relacionat amb la dona trobada morta en un carrer de Salt

Els Mossos no descarten cap hipòtesi sobre les causes de la mort

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home relacionat amb la dona apareguda morta aquest dilluns en un carrer de Salt.

L'arrest s'ha produït aquest dimecres a la tarda i segons les primeres informacions, s'apunta que aquest individu és qui hauria deixat la dona enmig del carrer, en un vial paral·lel a tocar del passeig dels Països Catalans.

Cal recordar que una veïna va localitzar-ne el cos de la dona el dilluns de matinada i va avisar la Policia Local de Salt. A la zona després es van activar els Mossos i s'hi van desplaçar tots els efectius d'emergències. Els sanitaris van intentar remuntar-la, però no va ser possible.

Finalment, els metges del SEM en van certificar la mort. La víctima té uns 40 anys i va aparèixer mig nua i presentava en un cop al cap en aquest cèntric vial de Salt.

Les càmeres de vigilància així com altres indicis haurien portat els Mossos finalment fins aquest home de 52 anys que han estat arrestat al mateix municipi i està vinculat amb els fets. De moment, es desconeix els càrrecs que l'acusen. En cas d'haver-la abandonat sense assistir-la, això podria comportar un delicte d'omissió de deure de socors, però per ara tot està encara obert.

D'altra banda, el cos policial assegura que de moment no es descarta cap hipòtesi sobre les causes de la mort de la dona.

L'única que es va descartar el dia dels fets era el suïcidi i inicialment també, la criminal. L'autòpsia però no mostra signes de violència.

Tot i això, la policia encara espera entre altres, els resultats de les anàlisis toxicològiques de l'autòpsia, entre altres per acabar d'aclarir les causes. Una de les que agafa més pes és que fos víctima d'una sobredosi

En cas que fos un crim, el cas passaria a mans dels agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de Girona. De moment el porta la Unitat d'Investigació de l'ABP Gironès-Pla de l'Estany, que mantenen la investigació oberta per aclarir les circumstàncies i causes de la mort.