Un cotxe envesteix un ciclista en una rotonda a Girona

Un Policia Nacional fora de servei s'ha trobat amb l'accident i ha atès inicialment el ferit que no ha hagut de ser evacuat a l'hospital

El ciclista ferit amb l'agent de la Policia Nacional en el moment de l'accident a Girona

El ciclista ferit amb l'agent de la Policia Nacional en el moment de l'accident a Girona / DdG

Eva Batlle

Eva Batlle

Un cotxe ha xocat aquest matí amb un ciclista en una rotonda a Girona. L'accident de trànsit ha tingut lloc cap a un quart de nou del matí a l'avinguda de Lluís Pericot, en una rotonda que uneix aquesta via amb la pujada Creu de Palau.

El cotxe ha fet caure el ciclista per terra i ha resultat ferit. Un policia nacionalque treballa a l'Oficina del DNI de Girona anava cap a la feina en aquell moment i s'ha trobat amb els fets.

Ha estat el primer a atendre l'home que presentava contusions per la caiguda i l'ha assistit, sobretot per l'estat d'ansietat. Alhora ha alertat els serveis d'emergències i ha dirigit el trànsit fins que han arribat la Policia Municipal de Girona i el SEM.

Els sanitaris de la seva banda han atès a l'home i li han fet diverses cures in situ. Finalment, però, indiquen des del SEM, no l'han hagut d'evacuar en cap centre sanitari en ser ferit lleu i poder ser tractat al lloc dels fets. La Policia Municipal de la seva banda s'ha encarregat de l'atestat.

Aquest Policia Nacional que ha ajudat el ferit fa tres anys que està a Girona treballant i no és el primer cop que ha d'assistir fets similars, però sí el primer cop a la ciutat de Girona, indica.