Portbou

La tramuntana fa pujar les mínimes i el risc d'incendi

La zona de l'Alt Empordà viu una nit amb valors elevats que s'enfilen fins als 26,3 graus a Espolla i 24,8 a Cabanes. La ratxa màxima a Portbou arriba als 90,7 km/h i la mínima, fins a 24,7 graus

La campanya «Omple la bossa de vida» arriba a set pobles de l'Alt Empordà

Set municipis de l'Alt Empordà participen aquest estiu a la campanya de donació de sang «Omple la bossa de vida». Els donants ompliran una bossa de sang i se n'enduran una de roba per omplir-la d'experiències durant les vacances. La campanya s'ha posat en marxa per atraure més donants.

L'efecte «cúpula» de Portbou

El memorial Walter Benjamin o el camí de ronda són dos dels principals atractius d'una població que s'ha vist molt afectada per la caiguda en desús de l'estació de ferrocarrils · Tant l'alcalde com altres veïns constaten que enguany ha baixat el nombre de turistes, en part per la vaga de trens francesa

Més Notícies de Portbou

texto-alt

Explica'ns la teva història

Participa al nostre portal explicant-nos les teves històries! Explica'ns on vius i com aquest indret pot ser millor. Envia'ns un mail a participacio@ddgmedia.cat.

texto-alt

Les fotos dels lectors

Vols que les teves fotos apareguin publicades en la nostra web? Envia'ns les millors imatges dels teus viatges, de la teva família, dels teus amics... clicant aquí.

A prop teu: consulta les notícies del teu municipi