Pals

Palamós La veïna Dolors Puig compleix 106 anys

La veïna de Palamós Dolors Puig Ribot va complir, dimecres passat, 106 anys, i es va convertir en la persona de més gran del municipi. Segons va informar l'Ajuntament, l'alcalde Lluís Puig i la regidora Laura Lafarga li van lliurar un ram de flors. Nascuda l'any 1914 a

Indignació «El que s'ha de fer és arreglar les carreteres com Déu mana»

Els veïns es troben sovint amb talls a les carreteres quan plou, ja que la zona té tendència a inundar-se amb temporals menys extrems que el del Glória. «Sempre que plou tenim el mateix problema, el que s'ha de fer és arreglar les carreteres com Déu mana», va reclamar Dani González, transportista

Les jornades de la tòfona de Pals comptaran amb producte autòcton

Les jornades de la tòfona de Pals, que acolliran aquest any els restaurants Sa Punta, La Pahissa del Mas i Sol Blanc, comptaran el 2021 amb producte autòcton gràcies a un cultiu que s'ha posat en marxa al Baix Empordà, segons han informat els organitzadors de la cita.

Més Notícies de Pals

texto-alt

Explica'ns la teva història

Participa al nostre portal explicant-nos les teves històries! Explica'ns on vius i com aquest indret pot ser millor. Envia'ns un mail a participacio@ddgmedia.cat.

texto-alt

Les fotos dels lectors

Vols que les teves fotos apareguin publicades en la nostra web? Envia'ns les millors imatges dels teus viatges, de la teva família, dels teus amics... clicant aquí.

A prop teu: consulta les notícies del teu municipi